Enkel op reservatie en vanaf 8 personen - tot 22 personen
Voor iedereen dezelfde gerechten (uitgezonderd vegetarisch, allergiën,...)
Wijnen of pils, water & frisdrank zijn inbegrepen tot het dessert
Menukeuze wordt doorgegeven ten laatste de maandag voor het feest
De betaling gebeurt na afloop van het feest, enkel cash of Bancontact
Prosecco, fruitsap of pils met bijschenken - 4 hapjes
Supl. hapje + 2 euro per stuk
Slaatje met gerookte zalm - scampi's - garnaaltjes
Rundscarpaccio - ganache van eendenlever - raketsla - parmezaanschilfers - chitaké
Op vel gebakken zeebaarsfilet - ravioli met rivierkreeft - bieslooksausje
ChateauBriand - sausje van Port
Parelhoenfilet - roomsaus
Hertensteak - wildsaus (seizoen)
Kabeljauwfilet - roomsaus
In alle hoofdgerechten zijn warme seizoensgroentjes - krielaardappelen, purée, kroketten, frietjes of gratin aardaardappelen voorzien.
IJslam (communiefeest)
Tuliepje gevuld met vers fruit - vanille ijs
Vanille ijs - verse aardbeien (seizoen)
Vanille ijs - warme chocoladesaus
Créatie van chocolade - rood fruit
Charlotine - rood fruit
Warme appeltaart - speculoosijs
Citroen, appel, lychee sorbet 4,00€
Sorbet Poire Williams 5,00€
Tomaten-, kervel-, witlof-, knolseldersoep 6,00€
Aspergeroomsoep 8,00€ (seizoen)
Fruitsapje - chips - hapje
Tomatensoep met balletjes of kaaskroket
Balletjes in tomatensaus of kippenschnitzel - salade of appelmoes - frietjes
Ijsje
32,00 met 2 frisdrank
© 2015 | Webdesign by My-Websitebuilder.com • SEO & SEA by Opti-Seo.com • Sitemap