Enkel op reservatie en vanaf 8 personen - tot 22 personen

Voor iedereen dezelfde gerechten (uitgezonderd vegetarisch, allergiën,...)

Wijnen of pils, water & frisdrank zijn inbegrepen tot het dessert

Menukeuze wordt doorgegeven ten laatste de maandag voor het feest

De betaling gebeurt na afloop van het feest, enkel cash of Bancontact

 

Apéritief

Prosecco, fruitsap of pils met bijschenken - 4 hapjes

Supl. hapje + 2 euro per stuk

Voorgerechten

Slaatje met gerookte zalm - scampi's - garnaaltjes

Rundscarpaccio - ganache van eendenlever - raketsla - parmezaanschilfers - chitaké

Op vel gebakken zeebaarsfilet - ravioli met rivierkreeft - bieslooksausje

Hoofdgerechten

ChateauBriand - sausje van Port

Parelhoenfilet - roomsaus

Hertensteak - wildsaus (seizoen) 

Kabeljauwfilet - roomsaus

In alle hoofdgerechten zijn warme seizoensgroentjes - krielaardappelen, purée, kroketten, frietjes of gratin aardaardappelen voorzien.

Nagerechten

IJslam (communiefeest)

Tuliepje gevuld met vers fruit - vanille ijs

Vanille ijs - verse aardbeien (seizoen)

Vanille ijs - warme chocoladesaus

Créatie van chocolade - rood fruit

Charlotine - rood fruit

Warme appeltaart - speculoosijs

Koffie met versnaperingen

 

Supplement tussengerechten

Citroen, appel, lychee sorbet 4,00€

Sorbet Poire Williams 5,00€

Tomaten-, kervel-, witlof-, knolseldersoep 6,00€

Aspergeroomsoep 8,00€ (seizoen)

Kindermenu

Fruitsapje - chips - hapje

Tomatensoep met balletjes of kaaskroket

Balletjes in tomatensaus of kippenschnitzel - salade of appelmoes - frietjes

Ijsje

32,00 met 2 frisdrank

 

 

€ 75,00