Enkel op reservatie en vanaf 8 personen tot +- 22 personen

Voor iedereen dezelfde gerechten per gang (uitgezonderd vegetarisch, allergiën,...)

Wijnen of pils, water & frisdrank zijn inbegrepen tot het dessert

Menukeuze wordt doorgegeven ten laatste de maandag voor het feest per mail. (Info@domeindeghellinck.be)

De betaling gebeurt na afloop van het feest, enkel cash of Bancontact

 

Apéritief

Glas Prosecco, fruitsap of pils met bijschenken - 4 hapjes

Supl. hapje + 2 euro per stuk

Voorgerechten

Slaatje met gerookte zalm - scampi's - garnaaltjes

Rundscarpaccio - ganache van eendenlever - raketsla - parmezaanschilfers - chitaké

Op vel gebakken zeebaarsfilet - ravioli met rivierkreeft - bieslooksausje

Hoofdgerechten

ChateauBriand - sausje van Port

Parelhoenfilet - roomsaus

Hertensteak - wildsaus (seizoen) 

Kabeljauwfilet - roomsaus

In de hoofdgerechten zijn alle seizoensgarnituren inbegrepen 

Nagerechten

IJslam (eerste communiefeest)

Tuliepje gevuld met vers fruit - vanille ijs

Vanille ijs - verse aardbeien (seizoen)

Vanille ijs - warme chocoladesaus

Créatie van chocolade - rood fruit

Charlotine - rood fruit

Warme appeltaart - speculoosijs

Koffie met versnaperingen

 

Supplement tussengerechten

Citroen, appel, lychee sorbet 4,00€

Sorbet Poire Williams 5,00€

Soep van de dag  6,00€

Aspergeroomsoep 8,00€ (seizoen)

Kindermenu

Fruitsapje - hapje

 kaaskroket

Balletjes in tomatensaus - salade of appelmoes - frietjes

Ijsje

35,00 met 2 frisdrank

 

 

€ 75,00